|
Nasza Szkapa forum ło qniach
odwiedź naszą stronę:
Nie pytaj, co Szkapa może dać Tobie. Zapytaj, co Ty możesz dać Szkapie?
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewik masztalerz

|
Wysłany: Pią. 08 Cze. 2007, 11:29 Temat postu: |
|
|
i jeszcze filmik z ćwiczonka- ustawione były na kole cztery bramki z hopków i trzeba było trafiać- utrudnienia były rózne- najpierw w kłusie, potem z zamkniętymi oczami, potem w galopie z zamkniętymi oczami
Tutaj jest wersja- w galopie bez wodzy. Trzeba było samym dosiadem. Uczciwie musze dodać, że na innym koniu to by mi się raczej nie udało
http://www.youtube.com/watch?v=85HRFmsgxgY
no i przy okazji można troszkę zobacyć jakie atrakcje dla nas miał Trener
pozdrawiam
ewik |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.B. koniuszy

Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 5648 Skąd: Koziegłowy koło Poznania
|
Wysłany: Sob. 09 Cze. 2007, 01:41 Temat postu: |
|
|
Wprawdzie to tylko pośrednio dotyczy zlotu ale śpieszę donieść, że z okazji CSIO odbyliśmy krótką semivideo(półvideo)konferencję z Trenerem.
My z L.B. Trenera słuchaliśmy i czytaliśmy (SMS), a Trener dodatkowo nas oglądał. Tędy:
(Transmisja na żywo w TVP Sport.)
Przekazaliśmy Trenerowi informację, że szkapowicze-zlotowicze jeszcze ciągle żyją zlotem i pytają o ciąg dalszy. _________________
Nie ufam ludziom, którzy zajeżdżają konie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.B. koniuszy

|
Wysłany: Czw. 11 Paź. 2007, 22:07 Temat postu: |
|
|
Zdobyłem!!!
"Konie i rumaki" nr 19 (323) z dnia 1 października 2007, a w nich film Wojciecha Mickunasa i Małgorzaty Morsztyn.
Znakomity. Polecam - szukajcie tego numeru KiR.
Ale od razu powiem, że czuję się jak ktoś wygłodzony, kto przekąsił śledzika i czeka na dalszy ciąg obiadu. Mam wielką nadzieję, że będzie!
A piszę o tym w tym wątku dlatego, żeby przypomnieć, że to nasz Trener.  _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
Hoss Cartwright Konny pirat z beczki

|
Wysłany: Czw. 11 Paź. 2007, 22:14 Temat postu: |
|
|
T.B. napisał: | Zdobyłem!!! |
Dobrą stroną mojej pracy jest to, że otrzymuję wszystkie końskie gazety.  _________________ Amicus Plato, sed magis amica veritas |
|
Powrót do góry |
|
 |
T.B. koniuszy

|
Wysłany: Nie. 09 Gru. 2007, 15:21 Temat postu: |
|
|
Z okazji pierwszego od zlotu spotkania z Trenerem, uporządkowałem w końcu zdjęcia, których zebrało się razem z moimi cóś około 950, a otrzymałem je od:
- Teresek,
- Muszki,
- Kenny,
- Kanadyjki,
- Janosika
- Sympatyka.
Wrzuciłem je do jednego worka, posortowałem mniej więcej chronologicznie (automatem, na ile pozwalały dane EXIF), odrzuciłem ponad dwieście zdjęć typu "trzydzieści wariacji na temat płonącego ogniska" albo "Hoss je kanapkę, a Janosik schyla się po buty", nadałem jednolitą nazwę oraz kolejno ponumerowałem i...
Płytę ze zdjęciami w liczbie sztuk 724 wręczyłem Trenerowi, a w Internecie umieściłem galerię:
Zlot forum Nasza Szkapa, Jaszkowo, 1 - 3 maja 2007 _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|