|
Nasza Szkapa forum ło qniach
odwiedź naszą stronę:
Nie pytaj, co Szkapa może dać Tobie. Zapytaj, co Ty możesz dać Szkapie?
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asika źrebak

|
Wysłany: Czw. 31 Sty. 2008, 01:37 Temat postu: Pomóżcie uratować źrebaka |
|
|
witam.Mam parę pytań odnośnie targów koni w Skaryszewie i Bodzentynie.Za ok 2 mies planuje zakup źrebaczka,bądź 2 w zależności od ilości zgromadzonych funduszy.W jakie dni odbywają się te targi,w jakich godzinach.Może ktoś z Was tam był i udzieli mi jakiś wskazówek,jak mam tam się zachować,jak rozmawiać z tymi ,,ludźmi".Jakich cen mogę się spodziewać.Chodzi mi o odratowanie jakiś źrebaczków.Oczywiście zdaję sobie sprawę,że to nie będzie łatwe i bardzo kosztowne.znalazłam tylko to,ale nie wiem czy te informację są nadal aktualne
SKARYSZEW (pierwszy poniedziałek i wtorek Wielkiego Postu od godz. 5 rano; mniejszy targ odbywa się także dwa tygodnie poźniej)
BODZENTYN (1 km za centrum miasta w kierunku Skarżyska), poniedziałki i soboty (prócz świąt) w godzinach porannych
A może ktoś z Was wie o jakimś schorowanym maluszku,,od jakiegoś chłopa,czy handlarza ,który potrzebuje pomocy w okolicach Łodzi??
Będę wdzięczna za wszelkie informację |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|