Forum Nasza Szkapa Strona Główna Nasza Szkapa
forum ło qniach


odwiedź naszą stronę:

www.naszaszkapa.pl



Nie pytaj, co Szkapa może dać Tobie. Zapytaj, co Ty możesz dać Szkapie?

 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

świąteczne potrawy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nasza Szkapa Strona Główna -> Konia z kopytami, czyli co zjeść i czym popić?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
guli
Nasza Szkapa
Nasza Szkapa


Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 3767
Skąd: świętokrzyskie

PostWysłany: Czw. 21 Gru. 2006, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapomniałam o temperaturze Embarassed
W rękawie piecze się w temperaturze do 170 st
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Margarita
dwulatek
dwulatek


Dołączył: 20 Mar 2006
Posty: 120
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw. 21 Gru. 2006, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki guli Smile
Zakupię dziś rękaw i chyba mogę trzy schaby piec jednocześnie, co?
Cholercia, się porwałam na to pieczenie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Zagadaj na GG
guli
Nasza Szkapa
Nasza Szkapa


Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 3767
Skąd: świętokrzyskie

PostWysłany: Czw. 21 Gru. 2006, 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak Ci się zmieszcza na brytfannie, to czemu nie? Very Happy
Tylko jeszcze uwaga.
Nagrzewa się chwilę piekarnik, a folię z zapakowanym mięsem kilkakrotnie nakłuwa się igłą.
No i nie można stawiać na środku piekarnika, tylko niżej, bo folia "rośnie" w czasie pieczenia, więc jak dotknie góry, to po prostu będzie huk Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Margarita
dwulatek
dwulatek


Dołączył: 20 Mar 2006
Posty: 120
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw. 21 Gru. 2006, 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dobra
Zwarta i gotowa przystąpię do pieczenia w rękawach Smile
mogę tego nie piec na blasze tylko na takiej podstawce z pręcików na ktorej się stawia np formę z pizza?
Nie wiedziałam że mi się tyle pytań urodzi Embarassed
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Zagadaj na GG
guli
Nasza Szkapa
Nasza Szkapa


Dołączył: 19 Maj 2005
Posty: 3767
Skąd: świętokrzyskie

PostWysłany: Czw. 21 Gru. 2006, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz na każdej podstawce, tylko dobrze zawiąż końce rękawów, żeby nie wyciekło
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nasza Szkapa Strona Główna -> Konia z kopytami, czyli co zjeść i czym popić? Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group